100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BMW
Gekozen auto:BMW 5 (E34) 535 i 211PK
Bouwjaar 11-1987 - 02-1993

ABS sensoren BMW 5 (E34) 535 i

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Vervuilde ABS sensoren op uw BMW 5 (E34) 535 i

Een auto uit Rusland heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Invoeren van auto's uit het buitenland komt steeds vaker voor. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BUICK RemslangenAUDI StuurkogelsJEEP Draagarmen. De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit.

ABS-sensoren in het wiellager

Inmiddels hebben wij al meer dan 14.000 positieve reviews ontvangen. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter. De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas.

ABS sensor kopen voor uw BMW 5 (E34)

Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad.