100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BMW
Gekozen auto:BMW 5 (E34) 530 i V8 218PK
Bouwjaar 09-1992 - 12-1995

ABS sensoren BMW 5 (E34) 530 i V8

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Vervuilde ABS sensoren op uw BMW 5 (E34) 530 i V8

Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is. Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CADILLAC WielnavenCHEVROLET RemschoenenOLDSMOBILE Fuseekogels.

ABS sensor kopen voor uw BMW 5 (E34)

Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw BMW. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig.

ABS-sensoren in het wiellager

Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw reservering kunt maken op onze webshop. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste rem onderdelen. Indien gewenst kunt u uw bestelling ook ophalen bij ons in Ermelo. De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit.