100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BMW
Gekozen auto:BMW 5 (E34) 525 i 24V 192PK
Bouwjaar 03-1990 - 08-1995

ABS sensoren BMW 5 (E34) 525 i 24V

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS-sensoren in het wiellager

Voertuigen worden steeds sneller gemaakt. Wij leveren onderdelen van de merken ABS en Brembo Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto.

Vervuilde ABS sensoren op uw BMW 5 (E34) 525 i 24V

De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto-onderdelen. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto.

ABS sensor kopen voor uw BMW 5 (E34)

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw BMW past. De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden. De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas. De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen.