100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BMW
Gekozen auto:BMW 5 (E34) 525 i 170PK
Bouwjaar 02-1988 - 08-1990

ABS sensoren BMW 5 (E34) 525 i

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Vervuilde ABS sensoren op uw BMW 5 (E34) 525 i

Als het ABS-systeem niet goed werkt kan dit ook komen door vuil op de sensoren waardoor het signaal niet goed gelezen kan worden. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Onze garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit.

ABS sensor kopen voor uw BMW 5 (E34)

Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe veren, nieuw handremmechanisme, nieuwe pistons, nieuwe rubberdelen en nieuwe glijbussen. Wij controleren altijd bij de BMW dealer of de onderdelen passen op uw auto. Wij leveren onderdelen van de merken Brembo en Brakemax Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan tien jaar geleden.

ABS-sensoren in het wiellager

Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Er zijn meer dan 32.000 artikelen die wij aanbieden. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SUZUKI HandremkabelsMINI RemschoenenROVER Remschijven.