100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BMW
Gekozen auto:BMW 5 (E28) 524 td 115PK
Bouwjaar 09-1983 - 12-1987

ABS sensoren BMW 5 (E28) 524 td

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS-sensoren in het wiellager

Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: ALFA ROMEO RemschijvenCITROEN StuurkogelsMERCEDES-BENZ Draagarmen. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. Het is makkelijk en voordelig om het onderdeel online te bestellen.

ABS sensor kopen voor uw BMW 5 (E28) 524 td

Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons op locatie. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe pistons en nieuwe veren. Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft.

Vervuilde ABS sensoren op uw BMW 5 (E28)

Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem. Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw BMW, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor.