100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BMW
Gekozen auto:BMW 5 (E28) 518 i 105PK
Bouwjaar 05-1981 - 12-1987

ABS sensoren BMW 5 (E28) 518 i

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Vervuilde ABS sensoren op uw BMW 5 (E28) 518 i

De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw BMW 5 (E28). Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet. Indien gewenst kunt u uw aankoop ook ophalen bij ons in Ermelo.

ABS-sensoren in het wiellager

Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Er zijn ook gewone pers wiellagers met een magnetische ABS ring in de buitenzijde van het wiellager als deze defect is moet men het wiellager demonteren en vervangen. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie.

ABS sensor kopen voor uw BMW

Houdt u altijd rekening met feestdagen en weekend. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn. Dit veiligheidssysteem is verbonden met een computer en deze heeft gegevens nodig over de wielsnelheid welke gelezen wordt door de abs sensor. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: IVECO DraagarmenFORD HandremkabelsSUBARU Remcilinders.