WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BMW
Gekozen auto:BMW 5 (E12) 525 145PK
Bouwjaar 10-1973 - 08-1976

ABS sensoren BMW 5 (E12) 525

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Vervuilde ABS sensoren op uw BMW 5 (E12) 525

De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden. Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp. Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is. Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen. Inmiddels hebben wij al meer dan 13.000 positieve reviews ontvangen.

ABS-sensoren in het wiellager

Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties bekijken. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: NISSAN StabilisatorstangenVAUXHALL RemblokkenSUZUKI Remslangen. Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken.

ABS sensor kopen voor uw BMW 5 (E12)

Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Er zijn ook gewone pers wiellagers met een magnetische ABS ring in de buitenzijde van het wiellager als deze defect is moet men het wiellager demonteren en vervangen.