100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BMW
Gekozen auto:BMW 5 (E12) 520 115PK
Bouwjaar 06-1972 - 01-1979

ABS sensoren BMW 5 (E12) 520

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Vervuilde ABS sensoren op uw BMW 5 (E12) 520

Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto onderdelen. Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig.

ABS-sensoren in het wiellager

Elke BMW 5 (E12) heeft een eigen VIN-nummer. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Invoeren van auto's uit het buitenland komt steeds vaker voor. Als het ABS-systeem niet goed werkt kan dit ook komen door vuil op de sensoren waardoor het signaal niet goed gelezen kan worden.

ABS sensor kopen voor uw BMW

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: VAUXHALL WielnavenHYUNDAI RemklauwenLDV Draagarmen. Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemOnderdelen.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting.