WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BMW
Gekozen auto:BMW 3 Touring (E30) 325 i X 170PK
Bouwjaar 06-1988 - 10-1993

ABS sensoren BMW 3 Touring (E30) 325 i X

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

Vervuilde ABS sensoren op uw BMW 3 Touring (E30) 325 i X

De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto.

ABS sensor kopen voor uw BMW 3 Touring (E30)

Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. Elke BMW heeft een eigen VIN-nummer. Koelvloeistof loopt door de slangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor.

ABS-sensoren in het wiellager

De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest. Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel. Indien gewenst kunt u uw order ook ophalen bij ons in Ermelo.