100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BMW
Gekozen auto:BMW 3 Touring (E30) 325 i 170PK
Bouwjaar 07-1987 - 03-1993

ABS sensoren BMW 3 Touring (E30) 325 i

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

ABS-sensoren in het wiellager

Lucht en interieur filters worden bij een beurt vervangen. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Elke BMW 3 Touring (E30) 325 i heeft een eigen VIN-nummer. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf.

Vervuilde ABS sensoren op uw BMW 3 Touring (E30)

Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons op locatie. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Inmiddels hebben wij al meer dan 13.000 positieve reviews ontvangen.

ABS sensor kopen voor uw BMW

De Abs sensor in losse uitvoering vervangen is een simpel klusje, de losse sensor zit vaak op het chassis geschroefd bij de aandrijfas of de remschijf daar loopt hij vlak langs een ABS-ring dit is een getande ring waarvan de ABS-sensor de pulsen leest. Als het ABS-systeem niet goed werkt kan dit ook komen door vuil op de sensoren waardoor het signaal niet goed gelezen kan worden. De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden.