WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BMW
Gekozen auto:BMW 3 Touring (E30) 324 td 115PK
Bouwjaar 01-1988 - 06-1993

ABS sensoren BMW 3 Touring (E30) 324 td

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

Vervuilde ABS sensoren op uw BMW 3 Touring (E30) 324 td

Het is snel en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Brandstof verbruik is een hot item in de auto industrie. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Invoeren van auto's uit het buitenland komt steeds vaker voor.

ABS sensor kopen voor uw BMW 3 Touring (E30)

Bij alle producten bevind zich een leerzame handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken.

ABS-sensoren in het wiellager

Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring. De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf. Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 15 jaar geleden.