WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BMW
Gekozen auto:BMW 3 Touring (E30) 320 i 129PK
Bouwjaar 01-1988 - 12-1991

ABS sensoren BMW 3 Touring (E30) 320 i

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

Vervuilde ABS sensoren op uw BMW 3 Touring (E30) 320 i

De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw producten? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen. De auto-onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld.

ABS-sensoren in het wiellager

Als de losse abs sensor defect is kan deze makkelijk zonder al te veel kosten vervangen worden het wordt duurder als u de abs computer of regelunit moet vervangen dit zelfde geld voor de wielnaaf waar de abs sensor in zit, deze zijn ook iets prijziger. De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf. De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger. Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp.

ABS sensor kopen voor uw BMW 3 Touring (E30)

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw BMW. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig.