WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BMW
Gekozen auto:BMW 3 (E90) 330 d xDrive 245PK
Bouwjaar 09.2008 - 10.2011

ABS sensoren BMW 3 (E90) 330 d xDrive

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

ABS-sensoren in het wiellager

Als het ABS-systeem niet goed werkt kan dit ook komen door vuil op de sensoren waardoor het signaal niet goed gelezen kan worden. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties inzien. Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt.

ABS sensor kopen voor uw BMW 3 (E90) 330 d xDrive

Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Een RDW keuring is verplicht bij een import auto. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. Wij controleren altijd bij de BMW 3 (E90) dealer of de onderdelen passen op uw auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BUICK RemschijvenPONTIAC StabilisatorstangenINFINITI Wielnaven.

Vervuilde ABS sensoren op uw BMW

Voertuigen worden steeds sneller gemaakt. Er zijn ook gewone pers wiellagers met een magnetische ABS ring in de buitenzijde van het wiellager als deze defect is moet men het wiellager demonteren en vervangen. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor.