WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BMW
Gekozen auto:BMW 3 (E90) 330 d 245PK
Bouwjaar 09.2008 - 10.2011

ABS sensoren BMW 3 (E90) 330 d

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

ABS sensor kopen voor uw BMW 3 (E90) 330 d

Er zijn meer dan 32.000 artikelen die wij aanbieden. De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf. Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor. Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig? Het is snel en voordelig om het onderdeel online te bestellen.

ABS-sensoren in het wiellager

Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is. Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw BMW 3 (E90) komen. Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen.

Vervuilde ABS sensoren op uw BMW

Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Via onze partners is het mogelijk om het onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen. Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas.