WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BMW
Gekozen auto:BMW 3 (E36) 325 td 115PK
Bouwjaar 09-1991 - 02-1998

ABS sensoren BMW 3 (E36) 325 td

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

ABS-sensoren in het wiellager

Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het vertrouwde "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad.

ABS sensor kopen voor uw BMW 3 (E36) 325 td

Je kunt bij ons betalen via {LIST} De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Elke BMW 3 (E36) heeft een eigen VIN-nummer. Als het ABS-systeem niet goed werkt kan dit ook komen door vuil op de sensoren waardoor het signaal niet goed gelezen kan worden.

Vervuilde ABS sensoren op uw BMW

Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemOnderdelen.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per pakket. Lucht en interieur filters worden bij een kleine beurt vervangen. De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas.