WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BMW
Gekozen auto:BMW 3 (E36) 325 i 192PK
Bouwjaar 09-1990 - 12-1995

ABS sensoren BMW 3 (E36) 325 i

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

ABS-sensoren in het wiellager

Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. Wij controleren altijd bij de BMW 3 (E36) 325 i dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Vervuilde ABS sensoren op uw BMW 3 (E36)

De auto onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons in Ermelo. Bij alle producten bevind zich een duidelijke handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg. Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken.

ABS sensor kopen voor uw BMW

De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. Als de losse abs sensor defect is kan deze makkelijk zonder al te veel kosten vervangen worden het wordt duurder als u de abs computer of regelunit moet vervangen dit zelfde geld voor de wielnaaf waar de abs sensor in zit, deze zijn ook iets prijziger. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel.