100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BMW
Gekozen auto:BMW 3 (E36) 320 i 150PK
Bouwjaar 01-1991 - 02-1998

ABS sensoren BMW 3 (E36) 320 i

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

ABS sensor kopen voor uw BMW 3 (E36) 320 i

Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw BMW 3 (E36). Aluminium velgen worden steeds vaker gemonteerd.

Vervuilde ABS sensoren op uw BMW

Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen. Bij alle producten bevind zich een duidelijke handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Een auto uit buiten de EU heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Het rendement uit de diesel motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren.

ABS-sensoren in het wiellager

Wij verkopen onderdelen met kortingen tot 65%. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw order? Deze mailen wij naar uw e-mailadres.