100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BMW
Gekozen auto:BMW 3 (E30) 325 i X 170PK
Bouwjaar 09-1986 - 08-1991

ABS sensoren BMW 3 (E30) 325 i X

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

ABS-sensoren in het wiellager

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. De airco van het voertuig zorgt voor een fijne temperatuur. De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden. Wij controleren altijd bij de BMW 3 (E30) 325 i X dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Vervuilde ABS sensoren op uw BMW 3 (E30)

Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SEAT RemtrommelsSUZUKI RemblokkenFIAT Spoorstang. Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe veren en nieuwe rubberdelen.

ABS sensor kopen voor uw BMW

Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 10 jaar geleden. Bij alle producten bevind zich een leerzame handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Indien gewenst kunt u uw aankoop ook ophalen bij ons in Ermelo. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. De Abs sensor in losse uitvoering vervangen is een simpel klusje, de losse sensor zit vaak op het chassis geschroefd bij de aandrijfas of de remschijf daar loopt hij vlak langs een ABS-ring dit is een getande ring waarvan de ABS-sensor de pulsen leest.