WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BMW
Gekozen auto:BMW 3 (E30) 323 i 150PK
Bouwjaar 09-1983 - 09-1986

ABS sensoren BMW 3 (E30) 323 i

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

ABS-sensoren in het wiellager

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: RENAULT WiellagersMASERATI FuseekogelsSMART Draagarmen. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een overzichtelijke website. Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch.

ABS sensor kopen voor uw BMW 3 (E30) 323 i

De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw aankoop? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp.

Vervuilde ABS sensoren op uw BMW 3 (E30)

Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. Dit veiligheidssysteem is verbonden met een computer en deze heeft gegevens nodig over de wielsnelheid welke gelezen wordt door de abs sensor. Het rendement uit de diesel motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren.