WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BMW
Gekozen auto:BMW 3 (E30) 320 i 129PK
Bouwjaar 10-1986 - 04-1991

ABS sensoren BMW 3 (E30) 320 i

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

ABS sensor kopen voor uw BMW 3 (E30) 320 i

Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Wilt u aankoop corrigeren? Neem dan telefonisch contact met ons op. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie. Elke BMW 3 (E30) heeft een eigen VIN-nummer. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad.

Vervuilde ABS sensoren op uw BMW

Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger. Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto.

ABS-sensoren in het wiellager

Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. U besteld bij RemOnderdelen.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Via onze partners is het mogelijk om het onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit.