WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BMW
Gekozen auto:BMW 3 (E30) 318 i 113PK
Bouwjaar 06-1987 - 12-1991

ABS sensoren BMW 3 (E30) 318 i

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

Vervuilde ABS sensoren op uw BMW 3 (E30) 318 i

Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken. Gietijzer komt minder veel voor als component. Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. Wij controleren altijd bij de BMW 3 (E30) dealer of de onderdelen passen op uw auto. Als de losse abs sensor defect is kan deze makkelijk zonder al te veel kosten vervangen worden het wordt duurder als u de abs computer of regelunit moet vervangen dit zelfde geld voor de wielnaaf waar de abs sensor in zit, deze zijn ook iets prijziger.

ABS sensor kopen voor uw BMW

Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet. Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemOnderdelen.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting. De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor.

ABS-sensoren in het wiellager

Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw bestelling kunt maken op onze webshop. Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt.