100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BMW
Gekozen auto:BMW 3 (E30) 316 90PK
Bouwjaar 09-1983 - 06-1988

ABS sensoren BMW 3 (E30) 316

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

ABS-sensoren in het wiellager

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw BMW 3 (E30) 316, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp. Wij werken met de volgende toeleveranciers: TRW en Brembo Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto onderdelen.

Vervuilde ABS sensoren op uw BMW 3 (E30)

De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze schone coating is niet belastend voor het milieu. De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen. Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen.

ABS sensor kopen voor uw BMW

Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest. Invoeren van auto's uit het buitenland komt steeds vaker voor. Houdt u altijd rekening met zondagen, feestdagen en weekend. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP.