100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BMW
Gekozen auto:BMW 3 (E21) 318 98PK
Bouwjaar 08-1975 - 08-1980

ABS sensoren BMW 3 (E21) 318

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS-sensoren in het wiellager

Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw rem onderdelen. Een RDW keuring is verplicht bij een geimporteerde auto.

Vervuilde ABS sensoren op uw BMW 3 (E21) 318

Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Elke BMW 3 (E21) heeft een eigen VIN-nummer. Dit veiligheidssysteem is verbonden met een computer en deze heeft gegevens nodig over de wielsnelheid welke gelezen wordt door de abs sensor.

ABS sensor kopen voor uw BMW

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: AUDI RemslangenCHRYSLER RemschijvenMASERATI Stabilisatorstangen. Aluminium velgen worden steeds vaker gemonteerd. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben.