WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BMW
Gekozen auto:BMW 3 (E21) 316 90PK
Bouwjaar 09-1980 - 12-1982

ABS sensoren BMW 3 (E21) 316

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor kopen voor uw BMW 3 (E21) 316

Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. Er zijn ook gewone pers wiellagers met een magnetische ABS ring in de buitenzijde van het wiellager als deze defect is moet men het wiellager demonteren en vervangen.

ABS-sensoren in het wiellager

Wij controleren altijd bij de BMW 3 (E21) dealer of de onderdelen passen op uw auto. Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. Als de losse abs sensor defect is kan deze makkelijk zonder al te veel kosten vervangen worden het wordt duurder als u de abs computer of regelunit moet vervangen dit zelfde geld voor de wielnaaf waar de abs sensor in zit, deze zijn ook iets prijziger. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad.

Vervuilde ABS sensoren op uw BMW

De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering geleverd. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig?