WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BMW
Gekozen auto:BMW 3 Coupé (E92) 330 xd 245PK
Bouwjaar 03.2008 - 02.2010

ABS sensoren BMW 3 Coupé (E92) 330 xd

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

ABS-sensoren in het wiellager

De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. Een auto uit Rusland heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid.

ABS sensor kopen voor uw BMW 3 Coupé (E92) 330 xd

Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. De airco van het voertuig zorgt voor een koude temperatuur. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BUICK StabilisatorstangenSUBARU HandremkabelsSAAB Draagarmen. Lucht en interieur filters worden bij een beurt vervangen. Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger.

Vervuilde ABS sensoren op uw BMW 3 Coupé (E92)

De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest. Inmiddels hebben wij al meer dan 14.000 positieve reviews ontvangen. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw BMW past. Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad.