WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BMW
Gekozen auto:BMW 3 Coupé (E36) 320 i 150PK
Bouwjaar 12-1991 - 11-1998

ABS sensoren BMW 3 Coupé (E36) 320 i

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

ABS-sensoren in het wiellager

Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemOnderdelen.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting.

ABS sensor kopen voor uw BMW 3 Coupé (E36) 320 i

Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: TOYOTA HandremkabelsDAIHATSU RemcilindersMG Fuseekogels. Een RDW keuring is verplicht bij een geimporteerde auto. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is.

Vervuilde ABS sensoren op uw BMW 3 Coupé (E36)

Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering geleverd. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt.