100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BMW
Gekozen auto:BMW 2500-3.3 (E3) 3.3 L 190PK
Bouwjaar 01-1974 - 09-1976

ABS sensoren BMW 2500-3.3 (E3) 3.3 L

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS-sensoren in het wiellager

De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BMW SpoorstangIVECO RemcilindersSAAB Remschijven. Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen. Dit veiligheidssysteem is verbonden met een computer en deze heeft gegevens nodig over de wielsnelheid welke gelezen wordt door de abs sensor. Wij leveren onderdelen van de merken Brembo en Brakemax

ABS sensor kopen voor uw BMW 2500-3.3 (E3) 3.3 L

De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe rubberdelen, nieuw handremmechanisme, nieuwe veren, nieuwe pistons en nieuwe glijbussen. Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken. Benzine verbruik is een hot item in de auto industrie. De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf.

Vervuilde ABS sensoren op uw BMW 2500-3.3 (E3)

Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemOnderdelen.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw BMW, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.