WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BMW
Gekozen auto:BMW 2500-3.3 (E3) 3.2 Li 200PK
Bouwjaar 10-1975 - 04-1977

ABS sensoren BMW 2500-3.3 (E3) 3.2 Li

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Vervuilde ABS sensoren op uw BMW 2500-3.3 (E3) 3.2 Li

Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. Dit veiligheidssysteem is verbonden met een computer en deze heeft gegevens nodig over de wielsnelheid welke gelezen wordt door de abs sensor. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie. Indien gewenst kunt u uw aankoop ook ophalen bij ons in Ermelo. Elke BMW 2500-3.3 (E3) heeft een eigen VIN-nummer.

ABS sensor kopen voor uw BMW

De Abs sensor in losse uitvoering vervangen is een simpel klusje, de losse sensor zit vaak op het chassis geschroefd bij de aandrijfas of de remschijf daar loopt hij vlak langs een ABS-ring dit is een getande ring waarvan de ABS-sensor de pulsen leest. Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAEWOO RemschijvenSSANGYONG RemcilindersHYUNDAI Fuseekogels. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe veren, nieuwe pistons en nieuwe glijbussen. Houdt u altijd rekening met zondagen en feestdagen.

ABS-sensoren in het wiellager

Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto-onderdelen. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig.

NULL