100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BMW
Gekozen auto:BMW 2000-3.2 Coupé (E9) 3.0 CS 180PK
Bouwjaar 05-1971 - 03-1976

ABS sensoren BMW 2000-3.2 Coupé (E9) 3.0 CS

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Vervuilde ABS sensoren op uw BMW 2000-3.2 Coupé (E9) 3.0 CS

Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen.

ABS-sensoren in het wiellager

De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het bekende "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LAMBORGHINI FuseekogelsRENAULT WiellagersVW VOLKSWAGEN Draagarmen. Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit.

ABS sensor kopen voor uw BMW 2000-3.2 Coupé (E9)

Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp. De electronica in de huidige auto geeft veel storingen. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden.