100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BMW
Gekozen auto:BMW 1 Cabriolet (E88) 118 d 143PK
Bouwjaar 09.2008 - 12.2013

ABS sensoren BMW 1 Cabriolet (E88) 118 d

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

ABS-sensoren in het wiellager

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw BMW 1 Cabriolet (E88) 118 d komen. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Houdt u altijd rekening met feestdagen, weekend en zondagen. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar.

Vervuilde ABS sensoren op uw BMW 1 Cabriolet (E88)

Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Er zijn ook gewone pers wiellagers met een magnetische ABS ring in de buitenzijde van het wiellager als deze defect is moet men het wiellager demonteren en vervangen. De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden. Er zijn meer dan 31.000 artikelen die wij aanbieden.

ABS sensor kopen voor uw BMW

U besteld bij RemOnderdelen.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen. De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een overzichtelijke website.