100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BMW
Gekozen auto:BMW 02 (E10) 2002 Tii 130PK
Bouwjaar 04-1971 - 06-1975

ABS sensoren BMW 02 (E10) 2002 Tii

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS-sensoren in het wiellager

Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Elke BMW 02 (E10) 2002 Tii heeft een eigen VIN-nummer.

Vervuilde ABS sensoren op uw BMW 02 (E10)

Diesel verbruik is een hot item in de auto industrie. Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor. De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit.

ABS sensor kopen voor uw BMW

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LAMBORGHINI SpoorstangIVECO RemblokkenJAGUAR Wiellagers. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering gemonteerd.