100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BMW
Gekozen auto:BMW 02 (E10) 1502 75PK
Bouwjaar 01-1975 - 07-1977

ABS sensoren BMW 02 (E10) 1502

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor kopen voor uw BMW 02 (E10) 1502

Een auto uit België heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: FERRARI RemschoenenMITSUBISHI DraagarmenCHRYSLER Remblokken. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Je kunt bij ons betalen via {LIST} De Abs sensor in losse uitvoering vervangen is een simpel klusje, de losse sensor zit vaak op het chassis geschroefd bij de aandrijfas of de remschijf daar loopt hij vlak langs een ABS-ring dit is een getande ring waarvan de ABS-sensor de pulsen leest.

Vervuilde ABS sensoren op uw BMW 02 (E10)

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw BMW, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf. Via onze partners is het mogelijk om het auto onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. Er zijn ook gewone pers wiellagers met een magnetische ABS ring in de buitenzijde van het wiellager als deze defect is moet men het wiellager demonteren en vervangen.

ABS-sensoren in het wiellager

U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto.