WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BEDFORD
Gekozen auto:BEDFORD MIDI Bus 2.2 D 4WD 61PK
Bouwjaar 09.1984 - 08.1992

ABS sensoren BEDFORD MIDI Bus 2.2 D 4WD

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

Vervuilde ABS sensoren op uw BEDFORD MIDI Bus 2.2 D 4WD

Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Elke BEDFORD MIDI Bus heeft een eigen VIN-nummer. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. De Abs sensor in losse uitvoering vervangen is een simpel klusje, de losse sensor zit vaak op het chassis geschroefd bij de aandrijfas of de remschijf daar loopt hij vlak langs een ABS-ring dit is een getande ring waarvan de ABS-sensor de pulsen leest.

ABS sensor kopen voor uw BEDFORD

Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Dit veiligheidssysteem is verbonden met een computer en deze heeft gegevens nodig over de wielsnelheid welke gelezen wordt door de abs sensor. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze veilige coating is niet belastend voor het milieu. De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit.

ABS-sensoren in het wiellager

Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen. Het rendement uit de diesel motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Lucht en interieur filters worden bij een kleine beurt vervangen. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd