100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BEDFORD
Gekozen auto:BEDFORD MIDI Bestelwagen 2.0 TD 69PK
Bouwjaar 06-1988 - 08-1992

ABS sensoren BEDFORD MIDI Bestelwagen 2.0 TD

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

Vervuilde ABS sensoren op uw BEDFORD MIDI Bestelwagen 2.0 TD

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BEDFORD RemklauwenSSANGYONG RemtrommelsJEEP Remcilinders. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. In ons magazijn heeft RemOnderdelen.nl meer dan 20.000 producten op voorraad liggen.

ABS-sensoren in het wiellager

Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring. Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium. Energie verbruik is een hot item in de auto industrie. Invoeren van auto's uit andere landen dan dan Nederland komt steeds vaker voor.

ABS sensor kopen voor uw BEDFORD MIDI Bestelwagen

Houdt u altijd rekening met zondagen en feestdagen. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw BEDFORD komen. Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie.