100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BEDFORD
Gekozen auto:BEDFORD ASTRAMAX Bestelwagen 1.7 D 57PK
Bouwjaar 09-1988 - 06-1990

ABS sensoren BEDFORD ASTRAMAX Bestelwagen 1.7 D

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

ABS sensor kopen voor uw BEDFORD ASTRAMAX Bestelwagen 1.7 D

Wij werken met de volgende toeleveranciers: Brembo, TRW, ABS, Bosch, Lucas, Pagid, Bendix, Textar, Jurid en ATE Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website.

ABS-sensoren in het wiellager

Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp. Elke BEDFORD ASTRAMAX Bestelwagen heeft een eigen VIN-nummer. Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem.

Vervuilde ABS sensoren op uw BEDFORD

De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw producten? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is. Als het ABS-systeem niet goed werkt kan dit ook komen door vuil op de sensoren waardoor het signaal niet goed gelezen kan worden.