WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI V8 3.6 quattro 245PK
Bouwjaar 04-1993 - 02-1994

ABS sensoren AUDI V8 3.6 quattro

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor kopen voor uw AUDI V8 3.6 quattro

Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor. Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt.

Vervuilde ABS sensoren op uw AUDI V8

Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem. Er zijn ook gewone pers wiellagers met een magnetische ABS ring in de buitenzijde van het wiellager als deze defect is moet men het wiellager demonteren en vervangen. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto.

ABS-sensoren in het wiellager

Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de dealer. Een auto is nog steeds het snelste vervoermiddel. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. De electronica in de huidige auto geeft veel storingen.