WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI TT Roadster 2.0 TDI quattro 170PK
Bouwjaar 06.2008 - 06.2014

ABS sensoren AUDI TT Roadster 2.0 TDI quattro

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor achterzijde

ABS-sensoren in het wiellager

De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LINCOLN RemcilindersMERCEDES-BENZ RemslangenFORD Draagarmen. De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe.

ABS sensor kopen voor uw AUDI TT Roadster 2.0 TDI quattro

Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden. Als de losse abs sensor defect is kan deze makkelijk zonder al te veel kosten vervangen worden het wordt duurder als u de abs computer of regelunit moet vervangen dit zelfde geld voor de wielnaaf waar de abs sensor in zit, deze zijn ook iets prijziger.

Vervuilde ABS sensoren op uw AUDI TT Roadster

Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties bekijken. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto onderdelen.