WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI QUATTRO 2.2 quattro 136PK
Bouwjaar 12.1984 - 07.1987

ABS sensoren AUDI QUATTRO 2.2 quattro

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

ABS-sensoren in het wiellager

Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw aankoop kunt maken op onze webshop. Een RDW keuring is verplicht bij een import auto. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 20 jaar geleden.

Vervuilde ABS sensoren op uw AUDI QUATTRO 2.2 quattro

Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze schone coating is niet belastend voor het milieu. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw AUDI QUATTRO komen. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken.

ABS sensor kopen voor uw AUDI

Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. Voertuigen worden steeds sneller gemaakt. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Een auto is nog steeds het snelste vervoermiddel.