WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI QUATTRO 2.2 quattro 121PK
Bouwjaar 12.1984 - 07.1987

ABS sensoren AUDI QUATTRO 2.2 quattro

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

ABS sensor kopen voor uw AUDI QUATTRO 2.2 quattro

Gietijzer komt minder vaak voor als component. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Energie verbruik is een hot item in de auto industrie.

ABS-sensoren in het wiellager

Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per bestelling. Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken. Als het ABS-systeem niet goed werkt kan dit ook komen door vuil op de sensoren waardoor het signaal niet goed gelezen kan worden. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Bendix, Textar, Rofren, Pagid en Bosch Een auto is nog steeds het snelste vervoermiddel.

Vervuilde ABS sensoren op uw AUDI QUATTRO

Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Een auto uit buiten de EU heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt..