100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI COUPE S2 quattro 230PK
Bouwjaar 10-1992 - 12-1996

ABS sensoren AUDI COUPE S2 quattro

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Vervuilde ABS sensoren op uw AUDI COUPE S2 quattro

Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw onderdelen. Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een snelle website. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: RENAULT ABS sensorenJEEP StuurkogelsINFINITI Remschijven. De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf.

ABS-sensoren in het wiellager

Elke AUDI COUPE heeft een eigen VIN-nummer. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest. Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken. Als het ABS-systeem niet goed werkt kan dit ook komen door vuil op de sensoren waardoor het signaal niet goed gelezen kan worden.

ABS sensor kopen voor uw AUDI

Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto onderdelen. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad.