WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI COUPE 2.6 quattro 150PK
Bouwjaar 08-1992 - 12-1996

ABS sensoren AUDI COUPE 2.6 quattro

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS-sensoren in het wiellager

Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw onderdelen. De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft.

ABS sensor kopen voor uw AUDI COUPE 2.6 quattro

De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen. Koelvloeistof loopt door de koelslangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw AUDI COUPE. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste rem onderdelen.

Vervuilde ABS sensoren op uw AUDI

Indien gewenst kunt u uw aankoop ook ophalen bij ons in Ermelo. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: HYUNDAI RemblokkenOLDSMOBILE StuurkogelsLAND ROVER Remschoenen. De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen.