100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI COUPE 2.3 20V quattro 167PK
Bouwjaar 05-1990 - 12-1996

ABS sensoren AUDI COUPE 2.3 20V quattro

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS-sensoren in het wiellager

Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons op locatie. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuw handremmechanisme, nieuwe pistons, nieuwe veren en nieuwe glijbussen. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties bekijken. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt.

ABS sensor kopen voor uw AUDI COUPE 2.3 20V quattro

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Dit veiligheidssysteem is verbonden met een computer en deze heeft gegevens nodig over de wielsnelheid welke gelezen wordt door de abs sensor. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden.

Vervuilde ABS sensoren op uw AUDI COUPE

Er zijn ook gewone pers wiellagers met een magnetische ABS ring in de buitenzijde van het wiellager als deze defect is moet men het wiellager demonteren en vervangen. De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter. Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium. Elke AUDI heeft een eigen VIN-nummer.