WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI COUPE 2.3 20V 167PK
Bouwjaar 08-1990 - 07-1991

ABS sensoren AUDI COUPE 2.3 20V

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS-sensoren in het wiellager

Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Als de losse abs sensor defect is kan deze makkelijk zonder al te veel kosten vervangen worden het wordt duurder als u de abs computer of regelunit moet vervangen dit zelfde geld voor de wielnaaf waar de abs sensor in zit, deze zijn ook iets prijziger. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw aankoop? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Het is snel en voordelig om het onderdeel online te bestellen.

Vervuilde ABS sensoren op uw AUDI COUPE 2.3 20V

Het rendement uit de benzine motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Lucht en interieur filters worden bij een grote beurt vervangen.

ABS sensor kopen voor uw AUDI COUPE

Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft. De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Via onze partners is het mogelijk om het auto onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Inmiddels hebben wij al meer dan 12.500 positieve reviews ontvangen.