100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI COUPE 2.3 136PK
Bouwjaar 10-1988 - 07-1994

ABS sensoren AUDI COUPE 2.3

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Vervuilde ABS sensoren op uw AUDI COUPE 2.3

Wij controleren altijd bij de AUDI COUPE dealer of de onderdelen passen op uw auto. Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Een RDW keuring is verplicht bij een ingevoerde auto. Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemOnderdelen.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting.

ABS sensor kopen voor uw AUDI

Via onze partners is het mogelijk om het auto onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per orders.

ABS-sensoren in het wiellager

Bij alle producten bevind zich een duidelijke handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Het is makkelijk en voordelig om het onderdeel online te bestellen. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt.