100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI COUPE 2.0 115PK
Bouwjaar 05-1989 - 12-1996

ABS sensoren AUDI COUPE 2.0

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Vervuilde ABS sensoren op uw AUDI COUPE 2.0

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw AUDI COUPE. Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemOnderdelen.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit.

ABS sensor kopen voor uw AUDI

De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. Er zijn meer dan 32.000 artikelen die wij aanbieden. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. De Abs sensor in losse uitvoering vervangen is een simpel klusje, de losse sensor zit vaak op het chassis geschroefd bij de aandrijfas of de remschijf daar loopt hij vlak langs een ABS-ring dit is een getande ring waarvan de ABS-sensor de pulsen leest.

ABS-sensoren in het wiellager

Er zijn ook gewone pers wiellagers met een magnetische ABS ring in de buitenzijde van het wiellager als deze defect is moet men het wiellager demonteren en vervangen. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig.