WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI COUPE 2.1 GT 131PK
Bouwjaar 09-1982 - 10-1987

ABS sensoren AUDI COUPE 2.1 GT

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor kopen voor uw AUDI COUPE 2.1 GT

Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons in Ermelo. Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium. Er zijn ook gewone pers wiellagers met een magnetische ABS ring in de buitenzijde van het wiellager als deze defect is moet men het wiellager demonteren en vervangen. De airco van het voertuig zorgt voor een koude temperatuur. Je kunt bij ons betalen via {LIST}

ABS-sensoren in het wiellager

Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is. Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter.

Vervuilde ABS sensoren op uw AUDI COUPE

Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto onderdelen. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Aluminium velgen worden steeds vaker gemonteerd. Koelvloeistof loopt door de slang en wordt rond gepompt door de waterpomp.