WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI COUPE 1.8 GT 90PK
Bouwjaar 09-1982 - 10-1988

ABS sensoren AUDI COUPE 1.8 GT

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor kopen voor uw AUDI COUPE 1.8 GT

Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze schone coating is niet belastend voor het milieu. Er zijn ook gewone pers wiellagers met een magnetische ABS ring in de buitenzijde van het wiellager als deze defect is moet men het wiellager demonteren en vervangen. De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU. Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor.

ABS-sensoren in het wiellager

Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw AUDI COUPE. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest. De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden.

Vervuilde ABS sensoren op uw AUDI

Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen. Wij leveren onderdelen van de merken ABS en Brembo ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit.