WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI COUPE 1.8 GT 88PK
Bouwjaar 04-1986 - 10-1988

ABS sensoren AUDI COUPE 1.8 GT

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS-sensoren in het wiellager

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw AUDI COUPE 1.8 GT komen. Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem.

ABS sensor kopen voor uw AUDI COUPE

Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Als het ABS-systeem niet goed werkt kan dit ook komen door vuil op de sensoren waardoor het signaal niet goed gelezen kan worden. Een auto uit Rusland heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt..

Vervuilde ABS sensoren op uw AUDI

De airco van het voertuig zorgt voor een koele temperatuur. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest.