100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI CABRIOLET 2.0 E 115PK
Bouwjaar 01-1993 - 07-1998

ABS sensoren AUDI CABRIOLET 2.0 E

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS-sensoren in het wiellager

Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw producten? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Een auto is nog steeds het snelste vervoermiddel. Het is makkelijk en voordelig om het onderdeel online te bestellen.

ABS sensor kopen voor uw AUDI CABRIOLET 2.0 E

De airco van het voertuig zorgt voor een constante temperatuur. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. Vandaag besteld, morgen bij u in huis.

Vervuilde ABS sensoren op uw AUDI CABRIOLET

Wij controleren altijd bij de AUDI dealer of de onderdelen passen op uw auto. Via onze partners is het mogelijk om het auto-onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CADILLAC WielnavenMERCEDES-BENZ RemslangenMINI Remklauwen. De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen.