100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI A6 Avant 2.8 FSI quattro 190PK
Bouwjaar 10.2008 - 08.2011

ABS sensoren AUDI A6 Avant 2.8 FSI quattro

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensor achterzijde

ABS-sensoren in het wiellager

De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. Er zijn ook gewone pers wiellagers met een magnetische ABS ring in de buitenzijde van het wiellager als deze defect is moet men het wiellager demonteren en vervangen. Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger. De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw AUDI A6 Avant 2.8 FSI quattro komen.

Vervuilde ABS sensoren op uw AUDI A6 Avant

De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Lucht en interieur filters worden bij een kleine beurt vervangen. Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu.

ABS sensor kopen voor uw AUDI

Gietijzer komt steeds minder vaak voor als component. Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring. De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf. Je kunt bij ons betalen via {LIST}